Brico Interactive
Suntem 100% dedicați comercializării produselor de bricolaj, construcții și din alte domenii adiacente.

In era WEB2.0, cumpărăturile online devin un fenomen de masă, care nu mai poate fi ignorat. Cauți, compari, te documentezi și cumperi fără să te deplasezi din confortul casei tale sau al biroului tău. Astfel, BricoInteractive lanseaza BricoMall.ro si BricoUtil.ro, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai.

Despre Noi

„Vară, cald afară, la terasă în Herăstrau, București”... Brico Interactive a fost fondată în anul 2008 de către 2 tineri antreprenori.


Totul a pornit după ce fiecare dintre noi a trecut printr-o renovare „complexă” de apartament, 2 renovari de sedii de firma si o cabana la munte. Renovari care au presupus printre altele ore in sir de cautari si comparatii online, si apoi alte ore petrecute in trafic, in goana dupa cumparaturile alese (care de multe ori nu erau pe stoc la furnizor). De aici ne-a venit de fapt și ideea. Nu ar fi mai bine ca în loc să pierzi timp în trafic, să planifici si sa finalizezi toate cumparaturile confortabil, de pe calculator, intr-un mediu online agreabil, care iti ofera toate informatiile despre produse si despre disponibilitatea lor pe stoc?


In momentul de fata oferta de domeniu, in ceea ce priveste piata online, este extrem de redusa. E-Commerce-ul pe produse de bricolaj este încă o nișă neacoperită integral.

Asa s-a nascut BricoInteractive, din dorinta de a aduce un plus de calitate, si de a spori confortul in ceea ce priveste experienta unei renovari, a unor amenajari interioare sau exterioare. Stim ce inseamna aceasta, si dorim sa va oferim toate facilitatile: un magazin online optim si securizat, unde produsele sunt impartite eficient pe categorii, care va ofera posibilitatea de a compara diferite marci si de a face cea mai potrivita alegere. In plus, un blog in care va vom povesti aventurile noastre cu propriile noastre proiecte de amenajari interioare, in care vom testa produse, vom da solutii si va vom spune review-urile noastre.

Pentru a realiza BricoMall.ro si BricoUtil.ro ne-am pus la bataie toate cunostiintele dobandite pana acum in ceea ce privesc tehnicile de e-commerce, marketing online si management al unei astfel de afaceri.

Sfârșitul anului 2008 ne-a prins proiectind. Plan de afaceri, site, parteneri / furnizori. Firma Brico Interactive a fost înființată exclusiv pentru acest proiect. Vrem să facem un singur lucru și vrem să fim cei mai buni.”


Echipa Brico Interactive

Cariera la Brico Mall

Suntem o echipă tânără și lucrăm într-un mediu dinamic. Muncim și ne distrăm împreună.


Ești pasionat de online ?
Ai experiență cu produsele de bricolaj și/sau de construcții ?
Poți explica unui client cum se folosește un generator sau o bormașină ?


Dacă răspunsul tău e DA la întrebările de mai sus, atunci așteptăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat. Te rugăm să folosești pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi.