Lansare BricoMall.ro

Brico Interactive vine în întâmpinarea clienților săi prin intermediul platformei de E-commerce BricoMall.ro. BricoMall.ro este puntea de legătură dintre dumneavoastră și noi. Prin NOI nu ne referim doar la Brico Interactive ci și la toți partenerii și furnizorii noștri.

Platforma de comert online BricoMall.ro este gândită și concepută, pentru a vă ușura modul în care faceți cumpărături de produse din domeniul bricolajului. Noi și colaboratorii noștri am categorisit și am documentat produsele furnizorilor, producătorilor și importatorilor de produse de bricolaj sau din domenii adiacente, pentru ca experiența dumneavoastră online să fie una cat mai plăcută.

Căutați, comparați și comandați produse de bricolaj, într-un singur loc, BricoMall.ro, simplu, rapid și SIGUR. Vă așteptăm să ne vizitați online la www.bricomall.ro și să vă abonați la newsletter-ul nostru periodic (Spam FREE) pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile surpriza pe care le vom lansa lunar.

Pentru orice tip de întrebare privind www.bricomall.ro ne puteți contacta folosind datele de contact de pe site.

Vezi oferta BricoMall.ro!

Lansare BricoUtil.ro

Brico Interactive lansează BricoUtil.ro, primul blog din România pe domeniul produselor de bricolaj. Vom încerca să acoperim o gamă cât mai largă de produse „testate” pentru a vă ajuta în momentul deciziei. Blog-ul a devenit un canal de comunicare extrem de util prin intermediul căruia firmele interacționează mai bine cu clienții.

Sunteți invitați să citiți review-urile făcute de noi și să vă exprimați punctul de vedere. Feedback-ul dumneavoastră este extrem de util, nu doar pentru noi, dar și pentru ceilalți vizitatori.

Detalii pe www.bricoutil.ro